ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για άλλη μία χρονιά στο γνωστό κέντρο διασκέδασης Ηχοδρόμιο με καλεσμένο τον τραγουδιστή Γιώργο Γιασεμή.

Την κοπή της πίτας έκαναν η απερχόμενη Πρόεδρος της Ένωσης Σταυρούλα Τζατζανά η οποία παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου λόγο της εκλογής της στην θέση της εκτελεστικής γραμματείας της ΠΟΑΣΥ , μαζί με τον Πρόεδρο της Ενωσης Χατζηδημητρίου Παναγιώτης και όλο το Δ.Σ.

Για άλλη μία χρονιά την πίτα ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωποι διάφορων Ενώσεων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεταξύ αυτών ήταν ο Ταμίας της ΠΟΑΣΥ Γιώργος Κουλιάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικής Διευθυντής ΑΜ_Θ υποστράτηγος Νίκος Μενεξίδης, ο αστυνομικός Δ/ντης Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Παύλος Δασκαλάκης, ο Αστυνομικός Δ/ντης Καβάλας ταξίαρχος Γιώργος Γκράνας, ο Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παδιώτης και τα μέλη Γιώργος Χατζόπουλος, Γιώργος Δεληγιώργης και Βασίλης Κλεάνης, ο Πρόεδρος ΣΕΑΥ Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Τσιακίρης, ο Πρόεδρος ΕΑΥ Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος ΣΚΑΝ Ξάνθης Νίκος Γουναρίδης και η Νομική Σύμβουλος της Ε.Α.Υ Ροδόπης Χαριθέα Κάλλη. Το Δήμαρχο Κομοτηναίων που για λόγου ασθένειας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιάννης Μουρτίδης.Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα εκπροσώπησε ο πάτερ Κωνσταντίνος ο οποίος και ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Η τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η νομική σύμβουλος της Ε.Α.Υ Ροδόπης κα Χαριθέα Κάλλη μετά την απόφαση του Προέδρου να παραχωρήσει το φλουρί σε αυτή αφού αρχικά βρέθηκε στο κομμάτι του ΔΣ της Ένωσης.

Δύο ήταν τα θέματα που με την ευκαιρία της παρουσίας και της κεντρικής διοίκησης της ΠΟΑΣΥ αναφέρθηκαν από την κα Τζατζανά το πρώτο αφορούσε το αίτημα να δοθούν περισσότερα χρήματα στους δόκιμους αστυνομικούς και το δεύτερο ο παιδικός σταθμός που θέλουν να λειτουργήσει για τα παιδιά των Αστυνομικών Υπαλλήλων. Η κα Τζατζανα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κομοτηναίων ο οποίος παραχώρησε αχρησιμοποίητο δημοτικό οίκημα στο Κόσμιο για την λειτουργία του παιδικού σταθμού.Και επίσης η Αντιπρόεδρος τόνισε ότι υπάρχει και παροπλισμένο λεωφορείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά των παιδιών απο και προς τον παιδικό σταθμό αλλά το όλο εγχείρημα που φέρει και την πρωτιά πανελλαδικά μιας και πουθενά άλλου δεν υπάρχει τέτοιος παιδικός σταθμός έχει “κολλήσει” όπως χαρακτηριστηκά είπε στις υπογραφές του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και στιγμές χαλάρωσης για τους ανθρώπους που φροντίζουν για την ασφάλεια και την προστασία μας.