ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πρώτο θέμα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το θέμα έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης σε σχολικές μονάδες. Στο Δημοτικό Συμβούλιο παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος της προμηθεύτριας εταιρείας ο κος Κώστας Βελκόπουλος ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τα προβλήματα θέρμανσης που προέκυψαν, ζήτησε δημόσια συγνώμη για την όλη αναστάτωση που προκάλεσε η αδυναμία της εταιρείας και διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα (την Τετάρτη δηλαδη 31 Ιανουαρίου) θα καλύψει τις ελλείψεις του πετρελαίου θέρμανσης στις σχολικές μονάδες.

Να επισημάνουμε ότι προηγήθηκε η απόφαση της επιτροπής του Δήμου να κηρύξει έκπτωτο την εταιρεία του κυρίου Βελκόπουλου (η οποία ανέλαβε την προμήθεια θέρμανσης και ανεφοδιασμού των δημοτικών οχημάτων έπειτα από διαγωνισμό) μετά την μη ανταπόκριση του στις απαιτήσεις των σχολικών μονάδων.

Τελικά μετά από πολύωρη συζήτηση και τοποθέτηση όλων των παρατάξεων αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της απόφασης για την έκπτωση της εταιρείας δίνοντας μία μικρή παράταση προκειμένου η εταιρεία να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σχολικών μονάδων.

 

φωτο by George Dafnis