ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ & Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION

Τα τελευταία χρόνια αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο τον διαγωνισμό της Eurovision από την καταπληκτική και μονδική παρουσίαση 2 πολύ ταλαντούχων ανθρώπων. Ο ένας ήταν του ραδιοφώνου με χρόνια εμπειρία και ο άλλος της τηλεόρασης κοινό τους σημείο η πολύ καλή ενημέρωση τους για τον διαγωνισμό και η απιστεύτη χημεία μεταξύ τους!!! Η Μαρία Κοζάκου από την οικογένεια της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ και ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνανε την ανατροπή και κέρδισαν την αγάπη του κόσμου που παρακολουθεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι 2 αυτοί αγαπημένοι speakers με απόφαση της ΕΡΤ δεν θα μας καταπλήξουν με τις περιγραφές τους και τα σχόλια τους αφού η ΕΡΤ αποφάσισε για την φετινή παρουσίαση-σχολιασμό των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision να είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ  Δήμητρα Ακριώτου.

Η επιλογή αυτή της ΕΡΤ προκάλεσε την αμηχανία και πολλά αναπάντητα ερωτήματα για πιο λόγο ένα τόσο δημιουργικό και ταλαντούχο ζευγάρι σχολιαστών αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Η ΕΡΤ ακόμη βέβαια επίσημη ανακοίνωση δεν δημοσιοποίησε και ούτε ακόμη εξήγησε τους λόγους και αναμένουμε όλοι με ενδιαφέρον την επίσημη τοποθέτηση της και απάντηση της στο ερώτημα αυτό.