ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ (JU-JITSU) ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ

Το εισιτήριο του, για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα JU-JITSU, που θα διεξαχθεί στο Άμπου-Ντάμπι, τον Μάρτιο, εξασφάλισε ο Κομοτηναίος αθλητής του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Ζουγανέας Νικόλαος.

Με την διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 20-21/1/2018 στην Αθήνα, στην κατηγορία -18 ετών +81 κιλών, προκρίθηκε στην  Εθνική Ομάδα JU-JITSU. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανελλήνια πρωταθλήματα διεξάγονται σε συνθήκες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με σκληρό ανταγωνισμό και πολυπληθείς κατηγορίες. Από τα αποτελέσματα του Πανελληνίου κρίνονται οι προκρίσεις στην Εθνική Ομάδα καθώς και οι συμμετοχές στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με τη στήριξη και την καθοδήγηση της προπονήτριάς του συλλόγου κα Μουσχάκη Δήμητρας (5 DAN JU-JITSU), συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα στο Άμπου- Ντάμπι στις 17-18-19 Μαρτίου, στις κατηγορίες -18 και -21 ετών.

«Η συμμετοχή και μόνο με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος,  προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και η εμπειρία να διαγωνίζεσαι με αθλητές άλλων χωρών είναι συγκλονιστική» δήλωσε ο αθλητής.