ΤΟ ΔΠΘ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης επισκέφθηκε ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Ο Γ.Γ. του ΥΠΕΘ πραγματοποίησε συνάντηση στο κτίριο διοίκησης στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής  στην οποία, εκτός του Πρυτανεύοντος Καθηγητή κ Σταύρου Τουλουπίδη, παρέστησαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας Καθηγητής κ. Π. Μπότσαρης και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών κ. Φ. Μάρης.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δ.Π.Θ., σε συνέχεια της συνάντησης που έγινε την Τρίτη 20/3/2018 με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου στην Αθήνα.

Ο κ. Γαβρόγλου απάντησε θετικά στις εισηγήσεις για τη δημιουργία νέων τμημάτων στο ΔΠΘ όπως αυτό της Κτηνιατρικής, τμήματος Διατροφολογίας και Επιστήμης Τροφίμων αλλά και τη μετεξέλιξη του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ ΑΜΘ σε πανεπιστημιακό στον Έβρο, Τμήμα Εργοθεραπείας στη ΣΕΦΑΑ και Τμήμα Ψυχολογίας στην Σχολή Κοινωνικών επιστημών στην Κομοτηνή, και Τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών στην Ξάνθη.