Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΠΑΝΗ “ΠΙΣΩ” ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

Για μία ακόμη φορά η οπτικοποίηση τραγουδιού του αγαπημένου Γιώργου Σαμπάνη μας εκπλήσσει ευχάριστα. Ο πολυτάλαντος μουσικοσυνθετης και ερμηνευτής μετατρέπει το επενδύει με εικόνα το τραγούδι του δημιουργώντας για μία ακόμη φορά μία μικρή ταινία.

Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, η νευροεκφυλιστική νόσος του Αλτσχάϊμερ που οδηγεί τους ανθρώπους όχι απλά να χάνουν τη μνήμη τους, αλλά να παλεύουν και για τον εαυτό τους, επηρεάζοντας βάρβαρα τον οικογενειακό κύκλο του ασθενη, αντιμετωπίζεται με τρυφερότητα και σπάνια ανθρωπιά στο νέο video clip του Γιώργου Σαμπάνη, ο οποίος μας έχει πια συνηθίσει σε πολυεπίπεδα σενάρια και κινηματογραφική αισθητική στα βίντεο που συνοδεύουν τη μουσική του.

Μετά τα single «Μόνο Εσύ», «Μην Ανησυχείς», «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά», «Μπορείς Και Χειρότερα», αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο χρόνο, ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφόρησε πρόσφατα το «Πίσω», το 5ο single από το πολυπλατινένιο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ». Οι στίχοι της Ελέανας Βραχάλη μιλάνε με έναν τρόπο για το θέμα του video clip: τους έρωτες, τις χαρές, τις σχέσεις, τις στιγμές που ανήκουν μόνο στο παρελθόν, ενώ η ζωή μας κυλάει πια μηχανικά. Η σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου βασίστηκε σε μια ιδέα του Μιχάλη Παπανικολάου, ο οποίος υπογράφει την επιμέλεια του video clip «Πίσω».Το single «Πίσω» & το πολυπλατινένιο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.