ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ “ΕΡΩΤΑ ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ

Ο Γιάννης Πλούταρχος οπτικοποιεί τη νέα ερωτική επιτυχία «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις επιλογές των ακρατών και των ραδιοφώνων, με ένα video clip – ύμνο στον έρωτα. Το «Έρωτα Θεέ και Κλέφτη» είναι το τρίτο single του διπλά πλατινένιου άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και διαδέχεται την ομότιτλη επιτυχία του πολυσυλλεκτικού δίσκου και το «Κοίταξέ Με». Τρία διαφορετικά ζευγάρια εκφράζουν  τα συναισθήματα της αγάπης και του πάθους μέσα από τρεις διαφορετικές χορογραφίες της Κρυσταλλίας Γκαγκόση. Τρυφερότητα, ένταση, ευαισθησία και δύναμη διαπερνούν κάθε σώμα, το οποίο μέσα από την κίνηση μεταφέρει τη δική του ιστορία αγάπης.

«Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», τραγουδά πλέον ο Γιάννης Πλούταρχος για να μας ξεναγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι έρωτα που θα κλέψει τις καρδιές μας.Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό τα δικά του δείγματα γραφής και το κληρονομικό του χάρισμα.Τους στίχους καταθέτει ο διακεκριμένος στιχουργός Σαράντης Αλιβιζάτος, στιχουργός αξεπέραστων τραγουδιών με διαχρονικό αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία, όπως τα «Ένα Γράμμα», «Θάλασσες», «Σε Γυρεύω», «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», «Θα ‘Θελα Να Ήσουνα Εδώ», «Με Τους Αλήτες» κ.ά.

Ένας κατ’ εξοχήν ερωτικός τραγουδιστής με πλήθος από αξεπέραστες ερωτικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, ο Γιάννης Πλούταρχος, σε ένα μαγικό τραγούδι που οπτικοποιείται με τη μοναδική σκηνοθετική αντίληψη του Angel Saft σε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Το single «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» και το διπλά πλατινένιο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», ο εμπορικότερος δίσκος του 2017 στην Ελλάδα σύμφωνα με την IFPI, κυκλοφορούν από τη Heaven Music.