Ο ΔΙΑΥΛΟΣ 92,4 ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ EUROVISION MAZI ME TO STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

O Δίαυλος 92,4 για 12η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στον τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού της Eurovision για να μεταφέρει στους ακροατές του τον παλμό του διαγωνισμού τόσο στα backstage όσο στα frontstage. H Χρύσα Μαρίνου και η Sira Bezalel θα αποτελέσουν το δίδυμο της ενημέρωσης μας. Οι γνώσεις τους για τον διαγωνισμό είναι πολλές μιας και η χρόνια ενασχόληση τους με αυτόν τις κατατάσσει στην ομάδα των λίγων ελλήνων ανθρώπων των media που γνωρίζουν τόσο καλά τον θεσμό της Eurovision.

Ο Δίαυλος 92,4 φέτος στις “βαλίτσες” του πήρε μαζί του και τον τηλεοπτικό σταθμό το STAR Βορείου Ελλάδας τον οποίο και θα μυήσει στον διαγωνισμό και έτσι θα αποτελέσουν μαζί το δίδυμο της ενημέρωσης που έγκυρα και έγκαιρα θα ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα του διαγωνισμού.

Μείνετε ραδιοτηλεοπτικά συνδεδεμένοι καθημερινά στις 6.30 το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό Star Βορείου Ελλάδας και στις 2 το μεσημέρι και στις 8 το απόγευμα στον Δίαυλο 92,4 και μάθετε όσα δεν θα ακούσετε από όλους τους άλλους.

Παρά το γεγονός ότι η ΕΛληνική αποστολή με την Γιάννα Τερζή και το όνειρο μου δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του διαγωνισμού το ενδιαφέρον το ελληνικό είμαι αμείωτο αφού η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego και εκπροσωπώντας την Κύπρο πήρε το μαγικό εισητήριο για τον τελικό του Σαββάτου και μάλιστα με πολύ θετικά σχόλια αφού από την 20η θέση στα στοιχήματα έχει βρεθεί στην πρώτη θέση αναγκάζοντας το Ισραηλ που μέχρι την Τρίτη θεωρούταν το φαβορι του διαγωνισμού μαζί με την συμμετοχή της Νορβηγίας να βρέθουνε κάτω από την Ελένη Φουρέιρα.