ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ EUROVISION.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 10 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός για την Eurovision 2018 που διεξάγεται στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. 18 χώρες εμφανίστηκαν στην σκηνή του διαγωνισμού και 10 από αυτές έλαβαν το μαγικό εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Τα αποτελέσματα και σε αυτόν τον ημιτελικό προέκυψαν μετά τον συμψηφισμό της βαθμολόγησης της κριτικής επιτροπής που ψήφισε την Τετάρτη το βράδυ και του κοινού που ψήφισε την Πέμπτη μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων. Έτσι λοιπόν οι χώρες που προκρίνονται είναι:

  1. Σερβία 
  2. Μολδαβία 
  3. Ουγγαρία 
  4. Ουκρανία 
  5. Σουηδία 
  6. Αυστραλία 
  7. Νορβηγία 
  8. Δανία 
  9. Σλοβενία 
  10. Ολλανδία 

Το Σάββατο η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, θα αντιμετωπίσει τις 9 χώρες που προκρίθηκαν μαζί της από τον πρώτο ημιτελικό καθώς και τις Big 5, την διοργανώτρια χώρα, και τις 10 χώρες που προκρίθηκαν απόψε, με τα στοιχήματα να την δείχνουν σταθερά πρώτη με την Κύπρο να θεωρείτε ένα πολύ δυνατό φαβορί για νίκη! Από τις 18 διαγωνιζόμενες χώρες μόλις οι δέκα που επικράτησαν στις βαθμολογίες του κοινού και των επιτροπών κατάφεραν να προκριθούν στον γύρο του Τελικού του Σαββάτου.