ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μετά τον αγαπημένο μας «Μπακαλόγατο», τον ήρωα της γνωστής ταινίας με τίτλο «Της κακομοίρας», το Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής επιλέγει  ακόμη μια πολυαγαπημένη από το κοινό ελληνική ταινία. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του  θεατρικού έργου του Αλέκου Σακελλάριου: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Η υπόθεση του έργου:

Ο Θοδωράκης συναντάει μπροστά του ολοζώντανο τον φανταστικό του φίλο Λευτεράκη, όταν η γυναίκα του αποφασίζει να πάρει την εκδίκηση της για όλες τις απιστίες και τα ψέματα του.

Η συνέχεια … επί της σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Σε σκηνοθεσία της Άννας Μαχαιροπούλου, Σκηνικά- Κοστούμια Ιωάννης Ν.Καραγκιουλμέζης, Μουσική Μαρίνος Τόκας, Φωτισμοί Γιάννης Τζατζανάς και στον Ήχο η Ελένη Αποστολίδου.

Παίζουν οι:Γιώργος Αθανασιάδης, Ελένη Αλεξοπούλου, Μαρία Γκούτρα, Άρης Κιλιγκαρίδης, Γιώργος Κουκαλιώτης, Παγώνα Κόφα, Εύα Σκότη, Χριστίνα Συκάκη, Χρύσα Τσένη, Εύη Φιλιππίδου.

Κρατήσεις θέσεων 25310 37770 Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ Ώρα Παράσταστης: 21.00 μ.μ. στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Ημέρες παράστασης Τετάρτη 30, Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και την Παρασκευή 1, Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.