ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ: “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ…” ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ 92,4

Ο Χρήστος Δάντης είναι πραγματικά ένα πολυεργαλείο στην ελληνική μουσική σκηνή. Ερμηνευτής, συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και με μία διαδρομή 30 και πλέον χρόνων στο χώρο της δισκογραφίας αποτελεί πάντα μία μεγάλη πρόκληση για τους εραστές του ραδιοφώνου να τον έχουν κοντά τους και να συνομιλούν μαζί του.

Ετσι λοιπόν και εμείς είχαμε την χαρά το Σάββατο 9 Ιουνίου να φιλοξενήσουμε τον μοναδικό αυτό καλλιτέχνη στα στούντιο και τον αέρα του Δίαυλου 92,4 λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του στο ΟMNIA BLUE στην Κομοτηνή στο πάρτι που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δίαυλου 92,4.

Ομιλητικός, ευδιάθετος, ακομπλεξάριστος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν απο τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Δρούγκα και πραγματικά μας αφόπλισε η ειλικρίνεια του αλλά οι απόψεις του τόσο για την ελληνική μουσική σκηνή σήμερα αλλά και ως πατέρας μιας και ο μεγάλος του γιος ο Κριστοφερ Βι συνταξιδεύει ενεργά μαζί του τόσο στην σύνθεση όσο και onstage στις live εμφανίσεις του.

“Δεν θα γίνω ποτέ μεγάλος καλλιτέχνης” μας δήλωσε “γιατί θα θεωρώ τον εαυτό μου συνέχεια στο ξεκίνημα του καθώς θα βαδίζω στην ροή της εποχής. Όσο και αν γίνω είτε 70ηντα είτε 80ηντα όσο είμαι ικανός να παίζω μουσική θα παίζω την σύγχρονη μουσική”  γιαυτό και πολλοί “επαναστάτησαν” από την δημιουργία του τραγουδιού ” Καριόλα σε μισώ” ή όπως ραδιοφωνικά μεταδίδεται “Για όλα σε μισώ”. Δισκογραφικά ετοιμάζεται για την νέα κυκλοφορία για την οποία συλλέγει και ετοιμάζει τα τραγούδια εδώ και 1,5 περίπου χρόνο και βρίσκεται σε συζητήσεις για την χειμερινή σεζόν που θα εμφανιστεί.Προς το παρόν πραγματοποιεί tour σε διάφορες περιοχές ανα την Ελλάδα .

Σε ερώτηση που του τέθηκε τι θα ακούσουμε σήμερα στο Live ο Χρήστος Δάντης απάντησε “ότι πραγματικά δεν ξέρω υπάρχει βεβαίως μία σκαλέτα στο πρόγραμμα αλλά από εκεί και πέρα διαμορφώνεται ανάλογα με την διάθεση και τις επιθυμίες του κοινού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακούσετε ροκιες, ποπ, ξένα, ελληνικά και σίγουρα λαικά και αν μερακλώσετε θα σας πω και παραδοσιακά”

Ο Χρήστος Δάντης είναι πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και πραγματικά μας χάρισε ένα μοναδικό μουσικό βράδυ και κράτησε τον λόγο του ότι θα μας πει τα πάντα. Για εμάς παρά την δική του εντύπωση είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και μας το απέδειξε για μία ακόμη φορά On stage.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που μας παραχώρησε και μάθετε ακόμη περισσότερα γιαυτόν.

Live ONAIR ΤΩΡΑ ο Χρήστος Δάντης

Live ONAIR ΤΩΡΑ ο Christos Dantis ανακρίνεται από τον Michalis Drougas!!!

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

LIVE ΤΩΡΑ ONAIR ο Christos Dantis

LIVE ΤΩΡΑ ONAIR ο Christos Dantis

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News