ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής διοργανώνουν ψυχαγωγική εκδήλωση με θέμα «Παιδιά Εν Δράσει» την Κυριακή στις 17 Ιουνίου, στο Κεντρικό Πάρκο Αγίας Παρασκευής  και ώρα 7:00-10:00 μμ. Οι μικροί μας φίλοι, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους,  θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, μέσα από  ψυχοκινητικές δραστηριότητες με  παιχνίδι, χορό, ζωγραφική, παραμύθια  και τραγούδι.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Υπηρεσίες Δημοσιότητας και Ευαισθητοποίησης» του συνοδευτικού μέτρου με τίτλο «Ψυχοκοινωνική́ στήριξη, ενδυνάμωση & κοινωνική ένταξη παιδιών και γονέων», στο πλαίσιο της πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016»- Κοινωνικής Σύμπραξης ΡΟΔΟΠΗΣ, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική́ και Βασική́ Υλική́ Συνδρομή́ του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ» όπου συμμετέχουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΡΟΔΟΠΗΣ.

Πολύτιμη η συμβολή και υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.