ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ-14 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ

O νεαρός τερματοφύλακας της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Αλέξανδρος Τσομπανίδης επιλέχτηκε τελικά από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό και θα επανδρώσει την Εθνική Ομάδα Κ-14. Ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης έδειξε τις δυνατότητες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ξεχώρισε και με την Μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Θράκης και αφού είχε περάσει στην πρώτη φάση επιλογής παικτών για την Εθνική ομάδα “ανάγκασε” με το ταλέντο του και την φυσική του κατάσταση να αποσπάσει από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό το μαγικό εισιτήριο για την Εθνική ομάδα των Κ-14. Έτσι ο νεαρός αθλητής θα μετέχει στις επίσημες προπονήσεις της ομάδας που θα πραγματοποιηθούν 25 – 28 Ιουνίου στο Καρπενήσι.

Μία ακόμη σημαντική αθλητική διάκριση για την ακριτική μας πόλη, που ανοίγει τον δρόμο σε νέους με όνειρα και αγάπη για τον αθλητισμό και επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση ότι με πολύ δουλειά, συνέπεια, αγάπη και προσήλωση στον στόχο τα πάντα είναι εφικτά και ας βρισκόμαστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Αλέξανδρο Τσομπανίδη και να του ευχηθούμε να είναι υγιής για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τους στόχους του.