ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Μία ανάσα πριν την έναρξη του 3ου Φεστιβαλ Φαναρίου και οι προετοιμασίες της ΔΕΚΕΠΠΑΚ και του Δήμου Κομοτηνής για την πραγματοποίηση του εντατικοποιούνται. Ελενα Παπαρίζου και Αναστάσιος Ράμος με support group τους Mice the swing band θα είναι η πρώτη μέρα 22 Ιουνίου του Φεστιβαλ. Το Σάββατο 23 Ιουνίου Πέγκυ Ζήνα και support group τους Adam Anam και ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Ιουνίου με τους Locomondo και support Folk & Roll.

Tο 3ο καλοκαιρινό μουσικό Φεστιβάλ Φαναρίου που τείνει να γίνει θεσμός σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ροδόπης, στην παραλία Φαναρίου, έναν μοναδικό προορισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του και  τα συμπλέγματα λιμνών, που συνθέτουν έναν σπάνιο και πλούσιο υδροβιότοπο είναι γεγονός!!!

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας και επωφελειθείτε τις εκπτώσεις του τριημέρου. Σημεία Προπώλησης: Φανάρι Κομοτηνής: Hotel Fanari,  Hotel  Βόσπορος Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (Δημοκρίτου 7), ΔΚΕΠΠΑΚ (Κούλογλου 14), Κατάστημα NOVA( Ν. Ζωιδη 35)

Μεταφορά από το ΚΤΕΛ Ροδόπης τις ώρες των συναυλιων.

FANARI FESTIVAL IS LOADING ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Fanari Festival , Φανάρι Ροδόπης is #loading!!! Εσύ εισητηρια προμηθεύτηκες?

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

 

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FANARI FESTIVAL

Fanari Festival , Φανάρι Ροδόπης υπό την αιγίδα της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής is #loading be ready be there #support by #diavlos924

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018