ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΟΛΑΤΡΕΣ

Ένα ιδιαίτερο, απολαυστικό και πολύ γλυκό απόγευμα πέρασαν οι Κομοτηναίοι στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, τα Σωματεία ζαχαροπλαστών μπουγατσοποιών και καφετοπωλών της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, διοργάνωσαν την πρώτη γιορτή σοκολάτας με τίτλο «Όλοι μαζί μπορούμε στη σοκολάτα να βυθιστούμε» .

Από σοκολατάκια μέχρι ροφήματα σοκολάτας αλλά και φαγητά μαγειρεμένα με σοκολάτα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της Κομοτηνής δοκιμάζοντας παρασκευές και λιχουδιές που ετοίμασαν τα παιδιά σε συνεργασία με τα σωματεία ζαχαροπλαστών, μπουγατσοποιών και καφεπωλών Κομοτηνής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της “3ης Μαθησιακής Διδασκαλικής Επιμορφωτικής Συνάντησης Εταίρων”και εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ “Bringing Europe Home At School (BEHAS)”, στο οποίο συντονίστρια ήταν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, και συμμετείχαν  εκπαιδευτικές δομές της Αυστρίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.