ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Δίαυλος Ροδόπη 92,4 έχει 30 έτη νόμιμης λειτουργίας. Η θεματολογία του αφορά την κοινωνικοπολιτική και μουσική ενημέρωση. Η εμβέλειά του καλύπτει όλο τον Νομό Ροδόπης, το Δυτικό τμήμα του Νομού Ξάνθης, το Ανατολικό τμήμα του Νομού Έβρου καθώς επίσης τα νησιά Σαμοθράκη, Λήμνο, Λέσβο και Θάσο. Παράλληλα εκπέμπει νομίμως, ζωντανά στο διαδίκτυο μέσα από την ενημερωτική ιστοσελίδα του ραδιοφώνου www.diavlos924.gr 

 Με βάση την τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Υπουργού Τύπου στις εταιρείες MRB, VPRC και MetronAnalysis, ο «Δίαυλος Ροδόπη 92,4» κατέχει την πρώτη θέση σε ημερήσια ακροαματικότητα 38,6% με βάση ακροατηρίου από 15 έως 55 ετών.

Εδρεύει στην Κομοτηνή και είναι πλήρως στελεχωμένο με δημοσιογράφους και μουσικούς παραγωγούς, προσφέροντας ενημέρωση και ψυχαγωγία καθ’ όλη  τη διάρκεια του 24ώρου. Διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με πλήρες αυτοματοποιημένο υπολογιστικό σύστημα, μηχανήματα ψηφιακού ήχου και εκπομπής σήματος, πλήρως ανακαινισμένα studio συνεντεύξεων, control room και μοντάζ.

Καθημερινά πραγματοποιούνται εκπομπής ενημερωτικού ενδιαφέρον στην πρωινή ζώνη, με  πολιτιστικά και κοινωνικοπολιτικά θέματα της επικαιρότητας της Θράκης και της Ελλάδας γενικότερα. Η δημοσιογραφική ενημέρωση του ακροατηρίου μας, ενισχύεται με 6 δελτία τοπικών ειδήσεων και συνδέσεις με τον Ράδιο Σφαίρα 102,2 Αθηνών, για εκπομπές αλλά και για δελτία ειδήσεων πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Στο απογευματινό μας πρόγραμμα παραγωγοί παρουσιάζουν ζωντανά καθημερινές αθλητικές εκπομπές (ειδήσεων και στοιχήματος), εκπομπές λόγου και μουσικής έως τα μεσάνυχτα.

Ο ραδιοφωνικός μας σταθμός είναι το μοναδικό βραβευμένο ραδιόφωνο στην Θράκη με βάση τον πανελλήνιο διαγωνισμό Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (regional media awards), στον οποίο βραβεύτηκε το 2018 με την πρώτη θέση και χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best public interest radio στην Ελλάδα και με την Τρίτη θέση και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία vertical contact – Ειδικές Εκπομπές. Στον ίδιο διαγωνισμό μέσων μαζικής ενημέρωσης το 2017 κατακτήσαμε μία δεύτερη θέση και αργυρό βραβείο στην κατηγορία Advertising Below the Line Communication και μία τρίτη θέση και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Communication & Marketing Κοινωνική προσφορά / CSR 

Τέλος δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο διοργάνωσης και συμμετοχής σε εκδηλώσεις και ημερίδες, που αφορούν κοινωνικοπολιτικά και πολιτιστικά θέματα, τα οποία διοργανώνονται από εμάς ή συμμετέχοντας σε αυτές ως συνδιοργανωτές.

Αυτή η παρακαταθήκη μας δίνει την δύναμη να δώσουμε στο τοπικό ραδιόφωνο μία νέα πνοή και να το καταστήσουμε ακόμη περισσότερο χρήσιμο στην τοπική κοινωνία.

 

                                                          Με εκτίμηση

                                        Η Διευθύντρια του media group

                                                    Έλλη Σ. Τσομπανίδου