Δημήτρης Καρασταύρου: Έτσι θα είναι η Δημοτική Αγορά Κομοτηνής μετά τις παρεμβάσεις

Φωτογραφικό υλικό από τις μακέτες τις προσομοίωσης δημοσίευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κομοτηνής ΔΗμήτρης Καρασταύρου σημειώνοντας:

“Ένα ακόμη σημαντικό έργο για το Δήμο Κομοτηνής εντάχθηκε μετά από πρότασή μας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά την «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της δημοτικής αγοράς Κομοτηνής».

Ένα έργο προϋπολογισμού 4.085.000 ευρώ που θα αναβαθμίσει ενεργειακά, λειτουργικά και γενικότερα την εικόνα του σημαντικού κτιρίου της δημοτικής αγοράς της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής μέχρι το τέλος του 2023.

Το έργο αυτό σε συνδυασμό τόσο με τις προγενέστερες παρεμβάσεις του δήμου Κομοτηνής στην πλατεία Χρυσάνθου και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου όσο και με την ένταξη πλέον στο ταμείο ανάκαμψης που είχαμε πρόσφατα του περί των είκοσι δρόμων του κέντρου της πόλης μας και την ανάπλαση της παλιάς νομικής αποτελούν την ολοκλήρωση ενός ευρύτερου σχεδιασμού στον οποίο στοχεύσαμε και πετύχαμε στα πλαίσια αυτής της θητείας μας.

Εξασφαλίσαμε την υλοποίηση της δέσμευσής μας για μια καλύτερη πόλη για μια ποιο όμορφη και ελκυστική Κομοτηνή. ”

Διαβάστε επίσης:  Με κοινό ψήφισμα στο ΤΑΧΔΙΚ το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής προσπαθεί να "σώσει" το Παλιό Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News