ΕΔΕ σε βάρος των “ανάξιων” δημοτικών υπαλλήλων Ιάσμου διέταξε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν

Με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν διέταξε να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στους “ανάξιους” δημοτικούς υπαλλήλους του Ιάσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει:

«Οι τοποθετήσεις με τις επικείμενες αλλαγές Διευθυντών και Προϊσταμένων Τμημάτων θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Θα τηρηθεί απόλυτα η νομιμότητα. Κάνοντας χρήση των εκ του νόμου αρμοδιοτήτων μου, κανείς εκ των ανάξιων υπαλλήλων δεν θα παραμείνει σε θέση ευθύνης.

Οι ενδεχόμενες αλλαγές σε ειδικούς συνεργάτες θα πραγματοποιηθούν ως ανακοινώθηκε στη 1 Ιανουαρίου 2023.

Διατάσσω σύμφωνα με τα άρθρα 110, 111, 121 και 130 του Ν. 35847/2007 τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), την οποία αναθέτω στην αρχαιότερη των Διευθυντών κ. Μαρίνα Καρούνη, για την εξακρίβωση τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους του Δήμου Ιάσμου.

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μου με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου (ΔΗΚΕΔΙ), ζήτησα και έγινε αποδεκτή από σήμερα η παραίτηση της Διευθύντριας της δημοτικής επιχείρησης κ. Χριστίνας Μπούκα. Την ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους συνδημότες μας και της ευχόμαστε κάθε καλό στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή».

 

Διαβάστε επίσης:  Ιερή Εικόνα "Αξιον Εστί": Το πρόγραμμα όλων των ημερών κατά την παραμονή της στην Κομοτηνή

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News