Κομοτηνή: Με κοινή πορεία τίμησαν φορείς και κομματικές οργανώσεις την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου

Με κοινή πορεία φορείς και κομματικές οργανώσεις τίμησαν την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Το κάλεσμα για τη κοινή συγκέντρωση δόθηκε για τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στην παλιά Νομική Κομοτηνής, απ’ όπου ξεκίνησε η πορεία με κατάληξη το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων.

Λίγο πριν την έναρξη της πορείας χαιρετισμούς απηύθυναν η Δάφνη Παυλίδου φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής ΔΠΘ εκ μέρους του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος, ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

Στην πορεία, στην οποία κυριάρχησαν τα αντιαμερικανικά συνθήματα, συμμετείχαν ο Φοιτητικός Σύλλογος Κοινωνικής Πολιτικής ΔΠΘ, η ΕΝΙΔΥΚ, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ροδόπης, το ΚΚΕ Ροδόπης, ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ροδόπης.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News