Κομοτηνή, Πρόεδρος ΠΟΕ ΟΤΑ: Ο Δήμαρχος Ιάσμου είναι ένας ανίκανος εκβιαστής

Πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης στο Ίδρυμα Παπανικολάου, με την συμμετοχή του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ, Νίκου Τ΄ράκα, την Διαπαραταξιακή Αντιπροσωπεία από την εκτελεστική επιτροπή αλλά και τους εκπροσώπους των σωματείων από τις Σέρρες μέχρι και την Ορεστιάδα.

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης ήταν να ενημερωθεί το σώμα για τα τεκταινόμενα του Δήμου Ιάσμου και κυρίως του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν, για την απαξίωση των εργαζομένων στον Δήμο Ιάσμου και κυρίως για τις παραιτήσεις που ζήτησε από κάποιους υπαλλήλους.

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Δημήτρης Μάγκας, μετέφερε στο σώμα τα όσα έκανε και είπε ο Δήμαρχος Ιάσμου τονίζοντας ότι οι πράξεις του Δημάρχου δεν νομιμοποιούνται. Επίσης τόνισε ότι το Σωματείο δεν μπορεί να δεχτεί αυταρχικές συμπεριφορές που προσβάλλουν και απαξιώνουν τους υπαλλήλους. Όλοι οι εργαζόμενοι της αυτοδιοίκησης πανελλαδικά θα είναι απέναντι του. Ο κος Μάγκας ζήτησε από τους υπαλλήλους να είναι κοντά στο σωματείο, για να μπορεί αυτό να έχει την δύναμη για να διεκδικεί για το συμφέρον των μελών του.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, καταδίκασε την “τρομοκρατική” συμπεριφορά του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν δηλώνοντας ότι η ΠΟΑ ΟΤΑ πανελλαδικά είναι δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου Ιάσμου. Και συνέχισε λέγοντας “ο κος Δήμαρχος νομίζει ότι ο Δήμος είναι δικό του μαγαζί, δική του η επιχείρηση λασπώνοντας τους εργαζόμενους και λέγοντας ότι το 80% των εργαζόμενων στον Δήμο του είναι τεμπέληδες και ρουφιάνοι, σύμφωνα με τα λόγια του. Είναι δυνατόν μετά από 3 χρόνια να θεωρεί του υπαλλήλους ανίκανους και τεμπέληδες? Αν μετά από 3 χρόνια το ανακάλυψε τώρα ότι το 80% είναι τεμπέληδες, τότε εμείς από εδώ τον καλούμε να παραιτηθεί διότι είναι ανίκανος και να επιστρέψει τα χρήματα που τον πληρώνει ο κόσμος. Δηλώνω ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος είναι ένας ανίκανος εκβιαστής.”

Διαβάστε επίσης:  Την Ιερά Κοινότητα θα υποδεχτεί ο Δήμος Ιάσμου την Κυριακή 11/9

Παρακολουθείστε τις τοποθετήσεις των προέδρων έτσι όπως καταγράφηκαν από τον Δίαυλο 92,4

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ δεσμεύτηκε ότι η ΠΟΕ ΟΤΑ θα βρίσκεται στην Ροδόπη με κλιμάκιο παρακαλουθώντας και αξιολογώντας την εξέλιξη του θέματος και δηλώντας έμπρακτα την συμπαράσταση της στους εργαζόμενους.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News