Μετά από 12 ημέρες ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντερ Μουμίν ενδιαφέρθηκε για το Παπίκιο Όρος

Με διαδικτυακό μήνυμα του ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, από την Λάρισα όπου βρίσκεται για το Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου «Major Cities of Europe», εξέφρασε μετά την 12η μέρα για πρώτη φορά την έντονη ανησυχία του στους Υπουργούς για την ανεξέλεγκτη επέκταση της πυρκαγιάς στο Παπίκιο Όρος.

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου κ.Οντέρ Μουμίν στο διαδικτυακό μήνυμα του, επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνας, κ. Νικόλαο Χαρδαλιά και με τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου και ζήτησε την άμεση συνδρομή και ενίσχυση με επιπλέον επίγειες και εναέριες δυνάμεις, από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Επίσης ο Δήμαρχος δήλωσε ότι σήμερα στο Παπίκιο Όρος θα βρεθεί στο Παπίκιο Όρος ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για να συντονίσει την κατάσβεση της φωτιάς και αν’αλογα με την επικινδυνότητα της κατάστασης τότε θα διακόψει και ο ίδιος το πρόγραμμα του για να βρεθεί στο Παπίκιο Όρος.

Διαβάστε επίσης:  Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Ιάσμου μετά τις καταγγελίες του Δημάρχου

Φωτογραφία από Καιρικά Φαινόμενα

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News