Το best seller βιβλίο του “Ένα θέλω μπορεί” παρουσίασε ο Γιώργος Αρσενάκος

Σε μία ιδιαίτερη και λαμπερή βραδιά, παρουσία πολλών καλλιτεχνών και φιλικών του προσώπων, ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσίασε το best seller βιβλίο του «Ένα Θέλω Μπορεί».

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε το βράδυ της Τρίτης, σε γνωστό καφέ στο Σύνταγμα στην Αθήνα. Για το «Ένα Θέλω Μπορεί» μίλησαν η δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία διάβασε και αποσπάσματα, ο βραβευμένος σε Αμερική κι Ευρώπη συγγραφέας και σεναριογράφος Γιάννης Καράγας. Τη βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καημένου. Παρόντες στην παρουσίαση ήταν η Μαριάννα Λάτση και συνιδιοκτήτης και συνιδρυτής της Panik Records Πάρις Κασσιδόκωστας – Λάτσης.

Φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Αρσενάκος μοιράστηκε με το κοινό τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε το βιβλίο και τον τρόπο με τον οποίο, μέσα από τη δική του προσωπική ιστορία, με τα κάτω της και τα πάνω της, θέλει να παρακινήσει τον αναγνώστη να κυνηγήσει και να πραγματοποιήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Το «Ένα Θέλω Μπορεί», που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Esoptron Books, είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News