Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

Τους μαθητές και τους δασκάλους από τα μειονοτικά σχολεία των οικισμών Ασωμάτων, Κέχρου, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσινής και Καρδάμου του νομού Ροδόπης είχε σήμερα την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί και να ξεναγήσει στο κτίριο του Κοινοβουλίου ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Βουλευτής μετά το πέρας της ξενάγησης δήλωσε: Το σημερινό, ήταν μια από τις ομορφότερες εμπειρίες μου στην πολιτική μου διαδρομή, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσω με τους μαθητές της περιοχής μας για την αξία του κοινοβουλευτισμού, της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Η ξενάγηση τους στους χώρους της Βουλής και στην αίθουσα της Ολομέλειας, υπήρξε για τα παιδιά της Μειονότητας μας μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τρόπο που διεξάγεται το κοινοβουλευτικό έργο και ψηφίζονται οι νόμοι που καθορίζουν την ζωή τους και διαμορφώνουν τις μελλοντικές προοπτικές της ζωής τους. Τους ευχήθηκα υγεία, προκοπή και καλή πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Διαβάστε επίσης:  Νέα παρέμβαση του Ιλχάν Αχμέτ για το Δικαστικό Μέγαρο - Δρομολογείται η παραχώρηση του η απάντηση του αρμόδιου Υπουργού

Οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους βρίσκονται στην Αθήνα στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής όπου στο πρόγραμμα τους εκτός από τις επισκέψεις σε Μουσεία είχαν και την επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News