Ζαχαροπλαστεία Ντίνος: Δεν σταματάνε να εξελίσσουν την γεύση και την ποιότητα των γλυκών τους

Τα βραβευμένα ζαχαροπλαστεία Ντίνος δεν επαναπαύεται ποτέ, απεναντίας μάλιστα επενδύει σε γνώσεις έτσι ώστε να μας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γεύσης.

Με στόχο αυτό φιλοξένησαν στο εργαστήριο τους δύο από τους πιο επώνυμους Pastry Chefs της Ελλάδας, τον Σταύρο Κοσσιφά και τον Γιώργο Καράκα προκειμένου να εκπαιδευτούν πάνω σε καινοτόμες, ευρωπαϊκές τεχνικές που αφορούν τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και συνδυασμούς γεύσεων που δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Μετά από ατέλειωτες ώρες “πειραμάτων” δημιουργήθηκαν 13 καταπληκτικά νέα επιδόρπια βασιζόμενα στην σύγχρονη ζαχαροπλαστική που θα έχουμε την χαρά να τα δοκιμάσουμε στα Ζαχαροπλαστεία Ντίνος.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News