ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι λίστες των υποψηφίων στα τρία περιφερειακά διαμερίσματα Θράκης έχουν ήδη αναρτηθεί και η εκλογική διαδικάσια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης με ανακοίνωση του αναφέρει : “Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για το τι παραλάβαμε, τι πράξαμε και τι παραδίδουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά σε κάθε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας, γιατί ότι πετύχαμε το πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά σε κάθε έναν από τους 52 συναδέλφους, οι οποίοι δέχθηκαν να γίνουν συνοδοιπόροι στο νέο ταξίδι.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στις εκλογές.
Καλώ όλους τους συναδέλφους μηχανικούς να ενημερωθούν για τις απόψεις, τις προτάσεις και το έργο κάθε συνδυασμού και υποψηφίου, να διαλέξουν τους καλύτερους και να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε επίσης:  Προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των έξι εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης, και εκδόθηκε η διεθνής δημόσια πρόσκληση για την πλήρωση πέντε θέσεων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΔΠΘ

Είμαστε ως Τεχνικό Επιμελητήριο ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της χώρας, είμαστε ο Τεχνικός Σύμβουλος του κράτους, οφείλουμε να αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. ”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News