Ετοιμάζεται για τον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” ο σύλλογος Περπατώ

Ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ», συνεχίζει την ενεργή συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στο δρομικό κίνημα και άρχισε τις προπονήσεις για τον 12ο  Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου 2017.
Ο 12ος Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συνοδεύεται από ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων, που επιτελούν έργο.
Ανάμεσα στους συνεργαζόμενους φορείς κοινωνικής ευθύνης είναι και ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ». Μας δίνεται η δυνατότητα για ακόμα μια φορά να σας καλέσουμε  να τρέξετε μαζί μας.
Η προσπάθεια του Συλλόγου θα ενισχυθεί οικονομικά από μέρος των συνολικών συμμετοχών της Ομάδας. Τα έσοδα θα διατεθούν για κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με τους εξής τρόπους:

α) Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα: https://aithsh12osmarathonios.gr

β) Αυτοπροσώπως στο γραφείο μας Τέρμα Λ. Δημοκρατίας, 69133 Κομοτηνή.
Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης : http://www.atgm.gr
Σας διευκρινίζουμε ότι ο Σύλλογος μπορεί να είναι ίδιος ή και διαφορετικός για τον κάθε δρομέα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να τρέξετε με τον ΠΕΡΠΑΤΩ και στα επίσημα αποτελέσματα να φαίνεται ο δικός σας Σύλλογος. .
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ:2531036909 και 6944273770

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Άνδρας περιέλουσε με βενζίνη την σύζυγο του και της έβαλε φωτιά

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News